Van der Valk Solar Systems en Eyecatcher BV slaan de handen ineen!

Van der Valk Solar Systems en Eyecatcher BV slaan de handen ineen!

Monster, 1 juli 2020 – Van der Valk Solar Systems en Eyecatcher BV hebben besloten een strategische samenwerking aan te gaan, om de kennis op het gebied van verankering en onderconstructies van PV-systemen te bundelen. Deze samenwerking heeft als doel om in Nederland en in andere landen samen op te trekken in het leveren van de beste fixatie oplossingen.

 

 

 

 

 

 

 

 

Het op de juiste wijze verankeren van PV-systemen op platte en schuine daken vraagt een hoge mate van expertise. Niet alleen het gebruiken van de beste producten, maar ook de achterliggende sterkteberekeningen volgens de geldende normeringen en windbelastingen zijn hierbij van belang.

“We zijn daarom verheugd aan te kunnen kondigen dat de “SolarFix” producten van Eyecatcher aan ons leveringsprogramma worden toegevoegd.” zegt Paul van der Meer, Product Manager Van der Valk Solar Systems. “Met deze consoles kunnen de ValkPro+ en ValkPitched montagesystemen op een snelle, eenvoudige én betrouwbare wijze mechanisch verankerd worden op platte en schuine daken, volgens de meeste optimale berekende situatie.”

Van der Valk Solar Systems heeft al jaren ervaring met het mechanisch verankeren van PV-systemen op uitdagende locaties, zoals daken met zeer hoge windbelasting en daken waarop een beperkte dakbelasting toegestaan is. De producten van Eyecatcher bieden hierbij nieuwe mogelijkheden voor snellere montage en kostentechnische voordelen. De producten en expertise van Eyecatcher vormen een waardevolle aanvulling, waardoor Van der Valk Solar Systems haar klanten van een compleet en passend projectadvies kan voorzien.

Van der Valk Solar Systems
T.a.v.: Willemijn Davidson
Zwartendijk 73
2681 LP Monster
T +31 (0)174 21 22 23
E info@valksolarsystems.nl
www.valksolarsystems.com

Eyecatcher BV
T.a.v.: Hessel Struik
Teddingtonweg 28G
2421 LL Nieuwkoop
T +31 (0)172 57 55 70
E hs@eyecatchersafety.com
www.eyecatchersafety.com

Gepubliceerd op: 2 juli 2020