Gebouwonderhoud

Gebouwonderhoud

Eyecatcher gebouwonderhoud building maintenance veiligheidEyecatcher weet als geen ander, dat bij onderhoud aan gebouwen de veiligheid voorop staat. Zowel voor werkzaamheden van binnenuit als van buitenaf zijn er valbeveiligingsproducten in het programma voor veilig werken op hoogte. Voor het veilig werken van binnenuit ziekenhuizen, hotels, kantoren en dergelijke zijn mobiele ankerpunten en esthetisch fraai afgewerkte valbeveiligingssystemen leverbaar. Is er op het dak een gevelonderhoudsinstallatie aanwezig, dan is in de meeste gevallen de railbaan als onderdeel van een valbeveiligingssysteem toepasbaar. Ook voor het veilig uitvoeren van onderhoud en inspecties aan units op het dak biedt Eyecatcher diverse oplossingen.


Twistfix Lijnsysteem EN-795 C

Ideaal lijnsysteem voor groen- en grinddaken

Het Twistfix lijnsysteem is geschikt als valbeveiliging op platte daken voor alle typen dakconstructies, zoals beton, kanaalplaat, staal en hout.

Bekijk product

Twistfix EVO lijnsysteem EN-795 C

Evolutie in het lijnsysteem

Het Twistfix EVO lijnsysteem is geschikt als valbeveiliging op platte daken voor alle typen dakconstructies, zoals beton, kanaalplaat, staal en hout.

Bekijk product

Steelfix Lijnsysteem EN-795 C

Valbeveiliging voor metalen daken

Het Steelfix lijnsysteem is uitermate geschikt als valbeveiliging voor alle typen metaaldaken met een plat vlak. Enkel de bovenste metaallaag wordt doorboord voor mechnische bevestiging, dus niet door-en-door.

Bekijk product

Twistfix EVO EN-795 A

Dutch design & dutch quality dakborgpunt

De Twistfix EVO is uniek in functionaliteit en snelheid van monteren. Het betreft hier een persoonlijk ankerpunt voor valbeveiliging op daken, waarmee een grote mate van bewegingsvrijheid wordt gegarandeerd. 

Bekijk product

Twistfix C EN-795 A

‘s-Werelds snelst te installeren dakborgpunt

De Twistfix C is uniek in functionaliteit en snelheid van monteren. Het betreft hier een persoonlijk ankerpunt voor valbeveiliging op daken, waarmee een grote mate van bewegingsvrijheid wordt gegarandeerd. 

Bekijk product

Bodyfix EN-795 A

Geschikt voor elk type dakbedekking

De Bodyfix is een welbekend dakborgpunt in het assortiment van Eyecatcher. Het is een persoonlijk ankerpunt voor valbescherming op platte en hellende daken met permanente verankering aan de dakvloer.

Bekijk product

Spinfix EN-795 A

Zeer fraai ankerpunt metaaldaken

Valbeveiliging op metaaldaken met een esthetisch zeer fraai ankerpunt met minimale zichtbaarheid, dat is de Spinfix. 

Bekijk product

Rooffix EN-517 B

Dakhaak hellend dak met valindicator

De Rooffix is een ladderhaak geschikt voor hellende daken en is een esthetisch zeer fraai vorm gegeven RVS ankerpunt voorzien van een geïntegreerde valindicator. 

Bekijk product

DiaSafe EN-795

Ankerpunt zonder mechanische verankering

Het DiaSafe ankerpunt is geschikt als valbeveiliging voor Groendaken, Grinddaken waarbij het substraat en het grind als ballast fungeren voor dit ‘losliggende ankerpunt’.

Bekijk product

Tijdelijke dakrandbeveiliging

Verhuur tijdelijk hekwerk

Tijdelijke dakrandbeveiliging wordt vaak ingezet om de veiligheid van personeel te garanderen bij diverse werkzaamheden op het dak die langdurig gepland zijn. Voor diverse dakvlakken en dak(rand-)situaties biedt Eyecatcher een oplossing.

Bekijk product