Nieuws

Nieuws

Van der Valk Solar Systems en Eyecatcher BV slaan de handen ineen!

2 juli 2020

Monster, 1 juli 2020 – Van der Valk Solar Systems en Eyecatcher BV hebben besloten een strategische samenwerking aan te gaan, om de kennis op het gebied van verankering en onderconstructies van PV-systemen te bundelen. Deze samenwerking heeft als doel om in Nederland en in andere landen samen op te trekken in het leveren van de beste fixatie oplossingen.

Lees meer

Eyecatcher Onderneming van het Jaar 2020

13 maart 2020

Voor de 10e keer organiseerde de Verenigde Ondernemers Nieuwkoop (V.O.N.) de verkiezing “Ondernemer van het jaar”. Met deze verkiezing wil de V.O.N. de inwoners van de gemeente laten zien wat een prachtige bedrijven er zijn en welke betekenis deze bedrijven hebben voor hun omgeving. Op 11 maart 2020 kwam ondernemend Nieuwkoop tijdens de jaarlijkse feestavond bij elkaar voor de bekendmaking van de winnaar. Na een presentatie van de drie finalisten werd door middel van een algemene stemming de winnaar gekozen.

Lees meer

Valbeveiliging op grootste schip ter wereld

23 februari 2020

Lijnsystemen van Eyecatcher ter voorkoming van valgevaar zijn geplaatst op de Pioneering Spirit in opdracht van AllSeas. Alle horizontale armen zijn voorzien van lijnsystemen ter beveiliging van het personeel.Met een lengte van 382 m en een breedte van 124 m is dit schip het grootste ter wereld. Met deze afmetingen is het even groot als twee supertankers en in oppervlakte gelijk aan acht voetbalvelden. Met een lengte van 382 m en een breedte van 124 m is dit schip het grootste ter wereld. Met deze afmetingen is het even groot als twee supertankers en in oppervlakte gelijk aan acht voetbalvelden.

Lees meer