Nieuws

Nieuws

Mobiele Valbeveiliging vliegtuig onderhoud

23 december 2020

TUI Line Maintenance kiest voor Veiligheid in de Lucht; Mobile Grabber ingezet voor onderhoud aan de Boeing 787-8 Dreamliner.

De Boeing 787 Dreamliner is een widebody vliegtuig voor langeafstandsvluchten dat door de Amerikaanse fabrikant Boeing is ontwikkeld.

Lees meer

Van der Valk Solar Systems en Eyecatcher BV slaan de handen ineen!

2 juli 2020

Monster, 1 juli 2020 – Van der Valk Solar Systems en Eyecatcher BV hebben besloten een strategische samenwerking aan te gaan, om de kennis op het gebied van verankering en onderconstructies van PV-systemen te bundelen. Deze samenwerking heeft als doel om in Nederland en in andere landen samen op te trekken in het leveren van de beste fixatie oplossingen.

Lees meer

Eyecatcher Onderneming van het Jaar 2020

13 maart 2020

Voor de 10e keer organiseerde de Verenigde Ondernemers Nieuwkoop (V.O.N.) de verkiezing “Ondernemer van het jaar”. Met deze verkiezing wil de V.O.N. de inwoners van de gemeente laten zien wat een prachtige bedrijven er zijn en welke betekenis deze bedrijven hebben voor hun omgeving. Op 11 maart 2020 kwam ondernemend Nieuwkoop tijdens de jaarlijkse feestavond bij elkaar voor de bekendmaking van de winnaar. Na een presentatie van de drie finalisten werd door middel van een algemene stemming de winnaar gekozen.

Lees meer