Nieuws

Nieuws

Eyecatcher Onderneming van het Jaar 2020

13 maart 2020

Voor de 10e keer organiseerde de Verenigde Ondernemers Nieuwkoop (V.O.N.) de verkiezing “Ondernemer van het jaar”. Met deze verkiezing wil de V.O.N. de inwoners van de gemeente laten zien wat een prachtige bedrijven er zijn en welke betekenis deze bedrijven hebben voor hun omgeving. Op 11 maart 2020 kwam ondernemend Nieuwkoop tijdens de jaarlijkse feestavond bij elkaar voor de bekendmaking van de winnaar. Na een presentatie van de drie finalisten werd door middel van een algemene stemming de winnaar gekozen.

Lees meer

Valbeveiliging op grootste schip ter wereld

23 februari 2020

Lijnsystemen van Eyecatcher ter voorkoming van valgevaar zijn geplaatst op de Pioneering Spirit in opdracht van AllSeas. Alle horizontale armen zijn voorzien van lijnsystemen ter beveiliging van het personeel.Met een lengte van 382 m en een breedte van 124 m is dit schip het grootste ter wereld. Met deze afmetingen is het even groot als twee supertankers en in oppervlakte gelijk aan acht voetbalvelden. Met een lengte van 382 m en een breedte van 124 m is dit schip het grootste ter wereld. Met deze afmetingen is het even groot als twee supertankers en in oppervlakte gelijk aan acht voetbalvelden.

Lees meer

Eyecatcher partner Valbeveiliging voor Het Zonnecollectief – AE Duurzaam

4 februari 2019

Samen betaalbaar energie besparen

Bij AE Duurzaam willen we dat VvE’s en corporaties eenvoudig en zonder extra kosten kunnen overstappen op eigen groene stroom. Daarom zijn we het Zonnecollectief gestart. Hierbij plaatsen we zonnepanelen, een nieuwe dakbedekking (met 3,5 Rc isolatie) en valbeveiliging (Eyecatcher BV) op uw appartementencomplex. Vervolgens krijgt ieder appartement een eigen meter en betaalt de VvE een vast bedrag aan AE Duurzaam. Ook hoeft u zich de aankomende jaren geen zorgen meer te maken over het onderhoud. Het Zonnecollectief is namelijk inclusief 20 jaar garantie en onderhoud op de zonnepanelen en de dakbedekking.

AE Duurzaam – Het zonnecollectief

Lees meer