Nieuws

Nieuws

Eyecatcher is verhuisd naar de nieuwe locatie !

3 oktober 2021

Eyecatcher is per 1 Oktober verhuisd naar onze nieuwe locatie in Nieuwveen. In de afgelopen 10 maanden is een nieuw bedrijfspand met productiehal gerealiseerd om onze gewaardeerde klanten en relaties nog beter van dienst te zijn. Het was een zeer drukke en enerverende periode, waarin wij iedereen bedanken voor hun steun en geduld! Wij nodigen je hierbij uit om een lekkere kop koffie/thee te komen drinken! Tot binnenkort.

Lees meer

Mobiele Valbeveiliging vliegtuig onderhoud

23 december 2020

TUI Line Maintenance kiest voor Veiligheid in de Lucht; Mobile Grabber ingezet voor onderhoud aan de Boeing 787-8 Dreamliner.

De Boeing 787 Dreamliner is een widebody vliegtuig voor langeafstandsvluchten dat door de Amerikaanse fabrikant Boeing is ontwikkeld.

Lees meer

Van der Valk Solar Systems en Eyecatcher BV slaan de handen ineen!

2 juli 2020

Monster, 1 juli 2020 – Van der Valk Solar Systems en Eyecatcher BV hebben besloten een strategische samenwerking aan te gaan, om de kennis op het gebied van verankering en onderconstructies van PV-systemen te bundelen. Deze samenwerking heeft als doel om in Nederland en in andere landen samen op te trekken in het leveren van de beste fixatie oplossingen.

Lees meer