Vacatures

Vacatures

VACATURES
Eyecatcher BV is in 2008 opgericht in Nederland. Doel: een nationaal en internationaal dealer netwerk genereren. Dit bleek zo’n succes dat er inmiddels meerdere dealers in Nederland en Wereldwijd actief zijn.
De komende jaren zal dit aantal alleen maar toenemen. Uniek aan Eyecatcher is dat het een zeer innovatief bedrijf is met eigen ontwikkelde en gepatenteerde producten. Het resultaat is een unieke en complete lijn op het gebied van dakveiligheid en valbeveiliging, waarmee we elke vraag op deze terreinen beantwoorden.

Op ons hoofdkantoor, gevestigd in Nieuwkoop, staan onze medewerkers dagelijks paraat voor onze dealers. Hier vindt u onder andere de afdelingen finance, marketing, product management, logistiek, product assemblage en quality control. Zo wordt iedere dag aan mogelijke vernieuwingen gewerkt om onze producten te verbeteren. Onze cultuur is zeer informeel en vooruitstrevend. Het ontwikkelen van nieuwe ideeën en het nemen van initiatief worden gewaardeerd.

vacatureSOLLICITEREN
Hoe werkt het?
Geïnteresseerd in een job bij Eyecatcher? Kies dan uit de openstaande vacatures en solliciteer direct. U kunt ook zoeken naar stageplaatsen of een open sollicitatie indienen.

Open sollicitatie ?
Ziet u uw gewenste baan er niet bij staan, maar wilt u wel graag deel uitmaken van een groeiende en succesvolle onderneming en uw vaardigheden verder ontwikkelen? Vertel ons waarom en stuur ons een open sollicitatie. Neem het initiatief! Wij zijn altijd op zoek naar talent. Overtuig ons van het feit dat we iemand met jouw inzet en kwalificaties hard nodig hebben als werknemer.

Digitaal solliciteren?
Natuurlijk kunt u digitaal bij ons solliciteren. Zorg ervoor dat uw gegevens volledig zijn. U heeft de mogelijkheid om bestanden zoals een CV, diploma’s, referenties of foto’s (zip-bestanden zijn niet mogelijk) bij te voegen. De bestandsgrootte mag per stuk maximaal 4 MB zijn. Als u de sollicitatie hebt ingediend ontvangt u van ons per e-mail een bevestiging.

Sollicitatie per post?
Wilt u per post solliciteren? Stuur uw motivatie dan naar het onderstaande adres:grl

Eyecatcher BV
T.a.v. afdeling HR
Teddingtonweg 28G
2421 LL Nieuwkoop

Vergeet niet de naam van de vacature te vermelden waarop u solliciteert en eventuele documenten bij te voegen (denk aan CV, diploma’s, referenties en/of motivatiebrief).