Industrie

Industrie

?????????Industrie en veiligheid zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden.  Om de veiligheid van medewerkers te garanderen en te voldoen aan de geldende regels, zijn producten en persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM’s) nodig. Eyecatcher heeft diverse producten in het programma die het veilig werken op hoogte binnen de industrie te garanderen.


Twistfix Lijnsysteem EN-795 C

Ideaal lijnsysteem voor groen- en grinddaken

Het Twistfix lijnsysteem is geschikt als valbeveiliging op platte daken voor alle typen dakconstructies, zoals beton, kanaalplaat, staal en hout.

Bekijk product

Steelfix Lijnsysteem EN-795 C

Valbeveiliging voor metalen daken

Het Steelfix lijnsysteem is uitermate geschikt als valbeveiliging voor alle typen metaaldaken met een plat vlak. Enkel de bovenste metaallaag wordt doorboord voor mechnische bevestiging, dus niet door-en-door.

Bekijk product

Twistfix C EN-795 A

‘s-Werelds snelst te installeren dakborgpunt

De Twistfix C is uniek in functionaliteit en snelheid van monteren. Het betreft hier een persoonlijk ankerpunt voor valbeveiliging op daken, waarmee een grote mate van bewegingsvrijheid wordt gegarandeerd. 

Bekijk product

Bodyfix EN-795 A

Geschikt voor elk type dakbedekking

De Bodyfix is een welbekend dakborgpunt in het assortiment van Eyecatcher. Het is een persoonlijk ankerpunt voor valbescherming op platte en hellende daken met permanente verankering aan de dakvloer.

Bekijk product

Spinfix EN-795 A

Zeer fraai ankerpunt metaaldaken

Valbeveiliging op metaaldaken met een esthetisch zeer fraai ankerpunt met minimale zichtbaarheid, dat is de Spinfix. 

Bekijk product

Tijdelijke dakrandbeveiliging

Verhuur tijdelijk hekwerk

Tijdelijke dakrandbeveiliging wordt vaak ingezet om de veiligheid van personeel te garanderen bij diverse werkzaamheden op het dak die langdurig gepland zijn. Voor diverse dakvlakken en dak(rand-)situaties biedt Eyecatcher een oplossing.

Bekijk product

Lichtkoepelbeveiliging

Eenvoudige en permanente oplossing

De beste wijze van valbeveiliging is het wegnemen van het gevaar van vallen van hoogte en dat is te realiseren met hekwerken van Eyecatcher. Deze bieden optimale veiligheid.

Bekijk product

Hekwerken en Lichtkoepelbeveiligingen

Permanente valbeveiliging

Het Vectaco hekwerk is een collectief valbeveiligingssysteem. Het is de ideale oplossing om daken te beveiligen wanneer het technisch onmogelijk of onwenselijk is om de dakbedekking te doorbreken en/of in de dakconstructie mechanische verankeringen aan te brengen.

Bekijk product

steelfix-ankerpunt-metaaldak-valbeveiliging

Steelfix EVO EN-795 A

Montage direct aan metaaldaken

De Steelfix Evo biedt een solide ankerpunt voor het veilig werken op metaaldaken. Het ankerpunt is zeer snel te monteren en direct klaar voor gebruik.

Bekijk product

Seamfix EN-795 A

Instelbaar ankerpunt voor metaaldaken

De Seamfix is de oplossing voor valbeveiliging op metalen felsdaken. Ongeacht de maatvoering van de felsdaken of metaal platen, de Seamfix als ankerpunt past altijd.

Bekijk product