Markten

Markten

Daken

Eyecatcher dakdekker dakveiligheidHet werken op platte of hellende daken is onlosmakelijk verbonden met valgevaar. Om veilig op hoogte te werken zijn degelijke valbeveiligingssystemen noodzakelijk. Eyecatcher biedt diverse permanente oplossingen voor valbeveiliging. De ankerpunten van Eyecatcher zijn geschikt voor elk type dakbedekking en kunnen altijd goed waterdicht afgewerkt worden. Voor elke dakconstructie (hout, staal, beton) is er een solide bevestigingstechniek leverbaar.

In geval van hellende daken of vanuit esthetisch oogpunt, zijn er lage dakborgpunten en lijnsystemen. Is het dak voorzien van grind als ballast of een groendak? Dan zijn er verhoogde ankerpunten en lijnsystemen als oplossing beschikbaar. Alle valbeveiligingssystemen zijn snel te installeren, eenvoudig in gebruik en getest volgens de geldende EN-normen.

Lees meer

Gebouwonderhoud

Eyecatcher gebouwonderhoud building maintenance veiligheidEyecatcher weet als geen ander, dat bij onderhoud aan gebouwen de veiligheid voorop staat. Zowel voor werkzaamheden van binnenuit als van buitenaf zijn er valbeveiligingsproducten in het programma voor veilig werken op hoogte. Voor het veilig werken van binnenuit ziekenhuizen, hotels, kantoren en dergelijke zijn mobiele ankerpunten en esthetisch fraai afgewerkte valbeveiligingssystemen leverbaar. Is er op het dak een gevelonderhoudsinstallatie aanwezig, dan is in de meeste gevallen de railbaan als onderdeel van een valbeveiligingssysteem toepasbaar. Ook voor het veilig uitvoeren van onderhoud en inspecties aan units op het dak biedt Eyecatcher diverse oplossingen.

Lees meer

Industrie

?????????Industrie en veiligheid zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden.  Om de veiligheid van medewerkers te garanderen en te voldoen aan de geldende regels, zijn producten en persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM’s) nodig. Eyecatcher heeft diverse producten in het programma die het veilig werken op hoogte binnen de industrie te garanderen.

Lees meer

Offshore

EWEA offshore eyecatcher safetyOlie en gas vormen de belangrijkste energiebronnen. Om in de wereldwijde vraag te voorzien, worden olie en gas offshore ook in meer afgelegen gebieden gewonnen en over grote afstanden getransporteerd. Het is van groot belang dat de dagelijkse werkzaamheden op boorplatforms veilig uitgevoerd kunnen worden. Eyecatcher heeft speciaal voor de offshore een aantal producten die de dagelijkse veiligheid bij het werken op hoogte mogelijk maken.

Lees meer

Zonne Energie

In de afgelopen jaren zijn in een toenemende maten zonnepanelen geïnstalleerd op platte en hellende daken. Naast losliggende systemen voor zonnepanelen, biedt de Solarfix de mogelijkheid om zonnepanelen mechanisch te bevestigen aan de ondergrond. Om de zonnepanelen op een veilige wijze te monteren en te onderhouden, biedt Eyecatcher diverse oplossingen om veilig te werken op hoogte. Zowel voor platte als hellende daken zijn er permanente oplossingen voor valbeveiliging leverbaar.

Lees meer

Windenergie

Windturbines Eyecatcher height safety
De windturbines zijn in de afgelopen jaren steeds hoger geworden. Het veilig bereiken van de nacelle, alsmede het veilig uitvoeren van onderhoud en werkzaamheden zijn van groot belang. Voor deze bijzondere werkomgeving biedt Eyecatcher diverse producten om het veilig werken op hoogte te garanderen.

 

Lees meer