Eyecatcher Onderneming van het Jaar 2020

Eyecatcher Onderneming van het Jaar 2020

Voor de 10e keer organiseerde de Verenigde Ondernemers Nieuwkoop (V.O.N.) de verkiezing “Ondernemer van het jaar”. Met deze verkiezing wil de V.O.N. de inwoners van de gemeente laten zien wat een prachtige bedrijven er zijn en welke betekenis deze bedrijven hebben voor hun omgeving. Op 11 maart 2020 kwam ondernemend Nieuwkoop tijdens de jaarlijkse feestavond bij elkaar voor de bekendmaking van de winnaar. Na een presentatie van de drie finalisten werd door middel van een algemene stemming de winnaar gekozen.

Dit jaar waren er 54 bedrijven aangemeld om kans te maken op deze titel. Na een aantal selectierondes en een bezoek van de jury belande Eyecatcher in de finale. Tijdens de feestavond werd door de aanwezige bedrijven en de jury gestemd op de winnaar en dit jaar viel deze eer ten deel aan Eyecatcher BV.

Uit handen van de Burgemeester Robbert-Jan van Duijn werd de trofee uitgereikt aan Algemeen Directeur Marco Schuurman. Deze mooie trofee is beschikbaar gesteld door de Gemeente Nieuwkoop.

Deze erkenning is voor het gehele Eyecatcher Team, die allemaal bijgedragen hebben aan het succes in de afgelopen jaren. Maar ook onze Nationale en Internationale Partners worden via deze weg bedankt voor hun bijdrage aan de groei en het succes die Eyecatcher BV de afgelopen jaren heeft bereikt ! Verder gaat onze dank uit naar de Verenigde Ondernemers Nieuwkoop die dit allemaal mogelijk hebben gemaakt.

Gepubliceerd op: 13 maart 2020