Cromvoirt Golf & Country Club in de valbeveiliging

Cromvoirt Golf & Country Club in de valbeveiliging

Met de golfbaan in Cromvoirt wordt een nieuwe dimensie gegeven aan het niveau van golfbanen in Nederland en Europa. Het felsdak van het prestigieuze Clubhuis is door Eyecatcher voorzien van valbeveiliging in de vorm van het Seamfix Lijnsysteem uitgevoerd in een klant specifieke RAL-kleur.De baan, het clubhuis met restaurant en de andere faciliteiten krijgen een kwaliteitsniveau dat maar op enkele plaatsen in Europa bestaat. Naast de 18 holes Championship Course zal de golfbaan bestaan uit een prestigieus clubhuis en up-to-date trainingsfaciliteiten. De club wordt uitgerust met faciliteiten zoals een Wellness- en Business center en een horecagelegenheid op sterniveau. Het kwaliteitsniveau van de Eyecatcher producten sloot naadloos aan bij de wensen van de opdrachtgever.

Top architecten
Om dit alles te verwezenlijken is de golfbaanarchitect Kyle Philips aangetrokken. Philips behoort tot de top van wereld als het om golfbaanarchitectuur gaat. Hij heeft de 18-holes golfbaan ontworpen waarbij een goede balans is gezocht tussen de bestaande landschapskenmerken en de nog aan te brengen variatie in het golflandschap.

Voor het clubhuis is de Portugees/Zuid-Afrikaanse architect Vasco Vieira ingeschakeld. Samen met zijn team was hij onder andere verantwoordlijk voor het ontwerp van het grootste deel van het luxe Vale do Lobo Resort. Vieira’s ontwerp van het clubhuis is eigentijds en past goed in het beleid en het concept van Cromvoirt Golf & Countryclub.

Wilt u meer informatie over dit product voor uw felsdak neem dan gerust contact met ons op, wij informeren u graag verder.

Gepubliceerd op: 18 juni 2018