Zonne Energie

Zonne Energie

zonnepanelen zonne energie eyecatcher solarfixIn de afgelopen jaren zijn in een toenemende maten zonnepanelen geïnstalleerd op platte en hellende daken. Naast losliggende systemen voor zonnepanelen, biedt de Solarfix de mogelijkheid om zonnepanelen mechanisch te bevestigen aan de ondergrond. Om de zonnepanelen op een veilige wijze te monteren en te onderhouden, biedt Eyecatcher diverse oplossingen om veilig te werken op hoogte. Zowel voor platte als hellende daken zijn er permanente oplossingen voor valbeveiliging leverbaar.


Solarfix Lijnsysteem

Duurzame Energie en Veiligheid gecombineerd

De Solarfix is bekend als een solide verankerpunt voor het monteren van zonnepanelen op zowel platte als hellende daken. Nu is de Solarfix ook als gecertificeerd lijnsysteem beschikbaar.

Bekijk product

Twistfix EVO EN-795 A

Dutch design & dutch quality dakborgpunt

De Twistfix EVO is uniek in functionaliteit en snelheid van monteren. Het betreft hier een persoonlijk ankerpunt voor valbeveiliging op daken, waarmee een grote mate van bewegingsvrijheid wordt gegarandeerd. 

Bekijk product

Spinfix EN-795 A

Zeer fraai ankerpunt metaaldaken

Valbeveiliging op metaaldaken met een esthetisch zeer fraai ankerpunt met minimale zichtbaarheid, dat is de Spinfix. 

Bekijk product

Lichtkoepelbeveiliging

Eenvoudige en permanente oplossing

De beste wijze van valbeveiliging is het wegnemen van het gevaar van vallen van hoogte en dat is te realiseren met hekwerken van Eyecatcher. Deze bieden optimale veiligheid.

Bekijk product

Hekwerken en Lichtkoepelbeveiligingen

Permanente valbeveiliging

Het Vectaco hekwerk is een collectief valbeveiligingssysteem. Het is de ideale oplossing om daken te beveiligen wanneer het technisch onmogelijk of onwenselijk is om de dakbedekking te doorbreken en/of in de dakconstructie mechanische verankeringen aan te brengen.

Bekijk product

Loopfix EVO EN-795 A

Innovatief ankerpunt dakpan daken

De Loopfix Evo is een ankerpunt geschikt voor valbeveiliging op hellende pannendaken en is een esthetisch zeer fraai vorm gegeven RVS ankerpunt voorzien van een geïntegreerde valdemper. 

Bekijk product

Solarfix Low

Support voor zonnepanelen

De Solarfix is een solide verankerpunt voor het monteren van zonnepanelen op zowel platte als hellende daken.

Bekijk product